NAROČI MLADINSKO KARTICO

Naroči Evropsko mladinsko kartico in že v dveh dneh uživaj preko 60 tisoč ugodnosti po vsej Evropi in vse več popustov v Sloveniji.

Za pregled popustov in ugodnosti prenesi aplikacijo na Google PLAY ali APP store. Za koriščenje popustov pa potrebuješ Mladinsko kartico. Če je še nimaš jo lahko naročiš kar tukaj.

Po prijavi boš na email dobil/a potrdilo o naročilu.

S prijavo soglašaš, da SLOAM, Agencija za mlade tvoje podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Na tvoj email naslov bo v roku treh delovnih dni od dneva plačila članarine poslana polica nezgodnega zavarovanja. Za napake pri vnašanju podatkov v spodnji obrazec ne odgovarjamo.

Polja označena z (*) so obvezna.

Apply Coupon
15€ for each year

ŠTUDENTSKA EYCA IZKAZNICA

ŠTUDENTSKO EYCA IZKAZNICO UPORABLJA VEČ KOT 70 % ŠTUDENTOV V SLOVENIJI IN VELJA DO ZAKLJUČKA ŠTUDIJA NA FAKULTETI OZ. AKADEMIJI.

  • 70 TISOČ POPUSTOV, 7 MILIJONOV UPORABNIKOV

Študentska EYCA izkaznica poleg številnih ugodnosti v Sloveniji ponuja tudi preko 70 tisoč popustov po Evropi – več o tem katere popuste ponuja si lahko pogledate v aplikaciji – in ima v Evropi več kot 6 milijonov članov.

  • KDO IZDAJA EYCA IZKAZNICO?

Študentsko EYCA izkaznico trenutno izdajata Univerza v Ljubljani in Univerza na Primorskem. Študenti ostalih fakultet nas lahko kontaktirate tukaj glede drugih možnosti za brezplačno pridobitev izkaznice.

  • KAKO AKTIVIRAM APLIKACIJO?

Kartico aktiviraš z registracijo v mobilni aplikaciji. Pri registraciji v aplikacijo enostavno vpiši svojo EYCA številko, ki jo najdeš na študentski izkaznici.