NAROČI MLADINSKO KARTICO

NAROČI EVROPSKO MLADINSKO KARTICO IN ŽE V DVEH DNEH UŽIVAJ V VEČ KOT 80 TISOČ UGODNOSTIH PO VSEJ EVROPI IN VSE VEČ POPUSTIH V SLOVENIJI.

Za pregled popustov in ugodnosti prenesi aplikacijo na Google PLAY ali APP store. Za koriščenje popustov pa potrebuješ mladinsko kartico. Če je še nimaš, jo lahko naročiš kar tukaj.

Po prijavi boš na email dobil_a potrdilo o naročilu.

S prijavo soglašaš, da SLOAM, Agencija za mlade tvoje podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Na tvoj email naslov bo v roku treh delovnih dni od dneva plačila članarine poslana polica nezgodnega zavarovanja. Za napake pri vnašanju podatkov v spodnji obrazec ne odgovarjamo.

Polja, označena z (*), so obvezna.

Apply Coupon
15 € for each year

ŠTUDENTSKA EYCA IZKAZNICA

ŠTUDENTSKO EYCA IZKAZNICO UPORABLJA VEČ KOT 70 % ŠTUDENTOV V SLOVENIJI IN VELJA DO ZAKLJUČKA ŠTUDIJA NA FAKULTETI OZ. AKADEMIJI.

  • 80 TISOČ POPUSTOV, 7 MILIJONOV UPORABNIKOV

Študentska EYCA izkaznica poleg številnih ugodnosti v Sloveniji ponuja tudi več kot 80 tisoč popustov po Evropi (seznam najdeš v aplikaciji), skupno pa šteje kar več kot 7 milijonov članov.

  • KDO IZDAJA EYCA IZKAZNICO?

Študentsko EYCA izkaznico trenutno izdajata Univerza v Ljubljani in Univerza na Primorskem. Študenti ostalih fakultet nas lahko kontaktirate tukaj glede drugih možnosti za brezplačno pridobitev izkaznice.

  • KAKO AKTIVIRAM APLIKACIJO?

Kartico aktiviraš z registracijo v mobilni aplikaciji. Pri registraciji v aplikacijo enostavno vpiši svojo EYCA številko, ki jo najdeš na študentski izkaznici.