FAJN JE PLAČEVATI MANJ

1 aplikacija, več kot 80.000 mednarodnih popustov!

Prenesi aplikacijo EYCA, vpiši podatke, ki jih imaš na svoji dijaški, študentski ali EYCA izkaznici, in začni plačevati manj.

Prenos je brezplačen, prihranek pri nakupih pa neprecenljiv. Tako preprosto? Seveda! 

V kartici je združenih na desettisoče popustov s področij potovanj, kulture, nastanitev, izobraževanj, ponudb različnih organizacij in izdelkov v 36 evropskih državah. Dodatno pa je v vsaki od držav na stotine programov in priložnosti za prostovoljstvo, učenje, zaposlitve in pripravništva.


V različnih državah ima kartica različna imena, povsod pa jo poznajo kot European Youth Card (EYCA) oz. po slovensko Evropska mladinska kartica. V Sloveniji kartico upravlja Slovenska agencija za mlade (SLOAM), ki je neprofitna organizacija v javnem interesu.

VSI NAJBOLJŠI POPUSTI NA ENEM MESTU

VSE POPUSTE POGLEJ V APLIKACIJI

ZAUPALI SO NAM ŽE

VEDNO S TABO

Spar, Printbox, GoOpti, Hosteling International …

Vsi popusti so s tabo vedno in povsod, saj se zbirajo kar na tvojem telefonu. Tvoja naloga je le, da jih unovčiš!

DOMA IN V TUJINI

Potovanje znotraj budgeta?

Ni panike, aplikacija EYCA deluje tudi čez mejo. Vključuje številne popuste tako v Sloveniji kot tudi drugih evropskih državah.

PRIDOBI POPUSTE V NEKAJ MINUTAH

Registracija v aplikaciji ti vzame le nekaj minut.

Vpiši svojo EYCA številko, ki je zapisana na tvoji dijaški ali študentski izkaznici, in že si pripravljen_a, da življenje zajameš s polno žlico … ugodnosti!

ŽE IMAŠ EVROPSKO MLADINSKO KARTICO?

Po vsej verjetnosti je Evropska mladinska kartica že v tvojih rokah. Če imaš veljavno dijaško ali študentsko izkaznico, boš na njej našel_la tudi EYCA logo in kodo, ki jo potrebuješ za registracijo v aplikaciji. Če EYCA logota nimaš, ampak si star_a med 15 in 30, si lahko mladinsko kartico naročiš takoj.

OSTANI NA TEKOČEM Z IZJEMNIMI PRILOŽNOSTMI!

Prijavi se na naš mesečni newsletter, ki te bo redno obveščal o najnovejših ugodnostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih, ki jih ne smeš zamuditi!

Please wait...

Hvala, se slišimo kmalu! 🙂

S prijavo se strinjaš z našimi pogoji glede varstva osebnih podatkov (GDPR) in soglašaš s prejemanjem novic Evropske mladinske kartice (EYCA).

ŽELITE POSTATI NAŠ partner?

KONTAKTIRAJTE NAS NA eyca@sloam.si

Pridružite se več kot 100 družbenoodgovornim podjetjem v Sloveniji, ki nudijo ugodnosti za mlade.

#FajnUsranJob

Mladi si težko prislužimo denar, zato je vedno fajn kaj prišparati.
Izkoristimo več kot 70.000 popustov za mlade z brezplačno aplikacijo EYCA.
Fajn je plačevati manj.

Kot študent sem se moral oblačiti v bizona. Potem so me po največji vročini preganjali otroci in ko so me »kao ubili«, sem enkrat preglasno dihal. Eden izmed otrok je zakričal, da sem še živ, in me pošteno usekal po gobcu.

Kot dijak sem čez poletje bil »hodeča tabla«, ampak to ni najhujše. Najhujše je bilo, ko sem delal za striptiz klub in moral v največji gužvi po centru Ljubljane od spredaj in zadaj nositi tablo z večernim programom Dildo show.

V študentskih letih sem delala kot varuška. Enkrat sem čuvala 2 otroka – eden je iz hiše zbežal pri zadnjih vratih, drugi pri prednjih. Ko sem ju lovila po vrtu, sta  vklopila sistem za zalivanje, hitro stekla v hišo in me zaklenila ven.

Kot študent sem sicer hodil na zabave, a ni bilo zabavno. Delal sem kot čistilec in moja najhujša delovna naloga je bila, ko je nekdo bruhal po tleh. Moral sem priti z lopato za sneg in škatlo ter sveže bruhanje pospraviti v škatlo.

Nagradna igra: Veseli december z Eyco!

DIJAŠKA EYCA IZKAZNICA

DIJAŠKA EYCA IZKAZNICA POKRIVA 90 % VSEH IZDANIH DIJAŠKIH IZKAZNIC V SLOVENIJI IN VELJA DO KONCA ŠOLANJA V SREDNJI ŠOLI.

  • 80 TISOČ POPUSTOV IN ŠTEVILNE UGODNOSTI

 Poleg številnih ugodnosti v Sloveniji ta kartica ponuja več kot 80 tisoč popustov po Evropi (seznam najdeš v aplikaciji), skupno pa šteje kar več kot 7 milijonov članov.

  • INFORMACIJE O UPORABI

Vsi dijaki, katerih šola ima sklenjeno sodelovanje z eAsistentom, bodo informacije o uporabi nove Dijaške EYCA kartice dobili prek šole ob prevzemu izkaznice.

  • KJE DOBIM KARTICO?

Dijaško EYCA izkaznico lahko pridobite zgolj dijaki z veljavnim statusom dijaka v tajništvu svoje šole. Če tvoja šola ne ponuja Dijaške EYCA izkaznice, nas kontaktiraj tukaj.

  • KAKO AKTIVIRAM APLIKACIJO?

Pri registraciji v aplikacijo enostavno vpiši svojo EYCA številko, ki jo najdeš na dijaški izkaznici pod imenom in priimkom.

ŠTUDENTSKA EYCA IZKAZNICA

ŠTUDENTSKO EYCA IZKAZNICO UPORABLJA VEČ KOT 70 % ŠTUDENTOV V SLOVENIJI IN VELJA DO ZAKLJUČKA ŠTUDIJA NA FAKULTETI OZ. AKADEMIJI.

  • 80 TISOČ POPUSTOV, 7 MILIJONOV UPORABNIKOV

Študentska EYCA izkaznica poleg številnih ugodnosti v Sloveniji ponuja tudi več kot 80 tisoč popustov po Evropi (seznam najdeš v aplikaciji), skupno pa šteje kar več kot 7 milijonov članov.

  • KDO IZDAJA EYCA IZKAZNICO?

Študentsko EYCA izkaznico trenutno izdajata Univerza v Ljubljani in Univerza na Primorskem. Študenti ostalih fakultet nas lahko kontaktirate tukaj glede drugih možnosti za brezplačno pridobitev izkaznice.

  • KAKO AKTIVIRAM APLIKACIJO?

Kartico aktiviraš z registracijo v mobilni aplikaciji. Pri registraciji v aplikacijo enostavno vpiši svojo EYCA številko, ki jo najdeš na študentski izkaznici.